Word een social media expert! Kom naar ons 3xM Ondernemersevent op 11 oktober 2023

Alle ondernemers opgelet! We nodigen u van harte uit voor ons 3xM Ondernemersevent op woensdag 11 oktober 2023 in Zeewolde. Het belooft een interessante avond te worden, waarbij u niet alleen uit de eerste hand hoort hoe we via social media werken in moeilijk bereikbare landen, maar waar u ook zelf aan de slag gaat met social media!

Bij ons te gast zijn onze mediatrainers. Zij werken al jaren voor 3xM en hebben wekelijks contact met onze lokale partnerorganisaties. Zo trainen ze hen regelmatig in social media en discipelschap. Op 11 oktober vertellen ze u graag alles over hun werk én leren ze u in een korte workshop graag de kneepjes van het vak, zoals het maken van reels of het werken met persona’s.  

Het event vindt plaats in biologische boerderij De Beleving in Zeewolde. Voor een heerlijk diner wordt gezorgd en er is veel gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken.

Datum: 11 oktober 2023 van 17.30 – 21.00 uur

Locatie: De Beleving – Winkelweg 61 – 3896 LH – Zeewolde

Opgave: via deze link of mail naar j.methorst@3xm.nl of bel via 033 – 286 4103 vóór 5 oktober 2023.

We hopen u graag te verwelkomen op 11 oktober! Uw eventuele partner en bevriende christen-ondernemers zijn ook van harte welkom. Wilt u meer weten? Bel of mail Jolanda Methorst via bovenstaand e-mailadres en telefoonnummer.

We zien uit naar uw aanmelding!