Over 3xM

Wij zijn 3xM: een boodschap van liefde en hoop door Jezus Christus
in moeilijk toegankelijke landen

3xM brengt al 40 jaar het Evangelie in moeilijk bereikbare landen. Dit doen we via moderne media als internet, social media en televisie in landen in het 10/40 window: de landen tussen de 10e en 40e breedtegraad op het noordelijk halfrond. In veel van deze landen mag het Evangelie niet vrij verspreid worden. Op dit moment werken wij in Afghanistan, Pakistan, Bangladesh, Thailand, Somalië, Japan en de regio’s Centraal-Azië en West-Afrika.

In vrijwel ieder huishouden wereldwijd is wel een televisie of een smartphone te vinden. Daarom verspreidt 3xM het Evangelie via moderne media als social media, internet en televisie. Door onze programma’s brengen we mensen een boodschap van hoop en liefde.

Partners in projectlanden

Het unieke aan ons werk is de samenwerking met lokale partners en kerken in de landen waar we werken. Met hen kiezen we belangrijke sociale onderwerpen die we in de programma’s centraal stellen. Lokale teams produceren de programma’s en verzorgen ook de nazorg. Want met het uitzenden van programma’s waarin de boodschap van hoop en liefde door Jezus Christus is verwerkt, begint het pas! Ieder programma eindigt met een oproep om contact op te nemen met ons nazorgteam. Zij beantwoorden alle telefoontjes, DM’s en e-mails en begeleiden de mensen verder. Het uiteindelijke doel is om deze mensen geestelijk thuis te brengen, in een plaatselijke kerk of een digitale gemeenschap.

Missie en visie

3 Miljard mensen hebben nog niet van het Evangelie van Jezus Christus gehoord. Wij verlangen ernaar dat mensen behouden worden en Gods Koninkrijk zichtbaar wordt op aarde. Dit motiveert ons om in navolging van Jezus Christus zoveel mogelijk van hen discipel te maken.

Ons doel is om 1.000.000 mensen met de boodschap van Jezus Christus via moderne media geestelijk thuis te brengen voor 2030.