Word vrijwilliger

Werk mee aan de verspreiding van het Evangelie

Wist je dat 3 miljard mensen nog nooit van Jezus Christus hebben gehoord? Word vrijwilliger bij 3xM en draag bij aan de verspreiding van het Evangelie.

We zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers, die één of meerdere dagdelen per week willen helpen op ons kantoor. We zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen draaien met ons team om hen te ondersteunen in hun werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan praktische ondersteuning, het beantwoorden van vragen van donateurs via e-mail, het helpen bij evenementen of ondersteunen bij (financiële) administratie. Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van communicatie, fondsenwerving, hr of IT bijvoorbeeld. Net wat bij je past!

Staat hier niet iets tussen, maar ben je wel enthousiast om te helpen? We zoeken graag samen naar een passende rol. Wil je gewoon eens een kopje koffie komen drinken om te kletsen over de mogelijkheden? Welkom!

Vrijwilliger worden?
Spreekt het je aan om als vrijwilliger voor 3xM aan de slag te gaan? Neem dan hier een kijkje voor onze actuele vacatures.

Meer weten? Bel ons via 033-286 41 03 of stuur een mail naar info@3xm.nl.