Nodig een spreker uit

Wij vertellen graag over ons werk! Daarom bieden we de mogelijkheid om een spreker uit te nodigen voor een zondagse dienst of vrouwenevent. Onze voorlichters en sprekers komen uit verschillende delen van het land.

3xM biedt:
– De mogelijkheid kennis te maken met de unieke werkwijze van 3xM
– Ervaren sprekers + een interactief programma, duur en opzet in overleg

3xM vraagt:
– Een gift of collecte opbrengst voor het werk van 3xM, elk bedrag is welkom!
– De mogelijkheid een tafel van 3xM in te richten
– Eventueel reiskostenvergoeding

Kees van Velzen

Kees van Velzen

Kees van Velzen heeft gewerkt bij de EO als hoofd van de afdeling Nazorg. Daarvoor was hij voorganger van een gemeente in Antwerpen en actief in de zending. Na de periode bij de EO was Kees voorganger in Lelystad en in Huizen. Hij gaat regelmatig voor in de zondagse diensten. Daarnaast is hij freelance spreker. Sinds voorjaar 2018 is Kees betrokken bij 3xM als Relation Officer voor West Afrika.

Dick Tillema

Dick Tillema

Al enige jaren werk ik voor Stichting 3xM als Manager Bedrijfsvoering. Ik heb 3xM leren kennen als een fijne organisatie. Klein team van medewerkers, veel vrijwilligers, passie en betrokkenheid voor het werk dat we doen. Naast 3xM ben ik raadslid voor de ChristenUnie in Ermelo. Met mijn gezin ben ik kerkelijk aangesloten bij de Evangeliegemeente in Ermelo, maar kerkmuren zeggen me niet zo veel meer. Waar het om gaat is ons geloof in God en onze verlosser Jezus Christus. Wat me verder kenmerkt is dat ik graag duurzaam leef en houd van een goed gesprek bij een goed glas wijn.

Orlando Bottenbley

Orlando Bottenbley

Orlando Edgar Bottenbley is geboren in Suriname en groeide op in een van de achterstandswijken van Paramaribo. Op 18 jarige leeftijd begon voor Orlando zijn zoektocht naar God, waarna hij zijn leven aan Jezus heeft gegeven. Hij is sinds april 2017 deeltijd voorganger van baptistengemeente De Verbinding in Amsterdam. Verder is Bottenbley een leider voor leiders. Niet alleen in Nederland maar in vele landen in de wereld geeft hij leiderstrainingen en is hij coach en mentor voor bestaande leiders en leiders in de dop.