Geef

Uw gift verandert levens!

Ons werk verandert levens. Maar dat kunnen we niet alleen. We hebben uw gebed en financiële steun nodig. U kunt het werk van 3xM op verschillende manieren steunen

iDeal overmaken

Wilt u doneren via iDEAL? Vul dan ons formulier in. U komt daarna bij uw bank, waar u de donatie kunt voltooien.

Paypal overmaken

Wilt u doneren via Paypal? Gebruik onderstaande knop.
Machtiging of automatische incasso

Wilt u ons eenmalig of structureel steunen via een automatische incasso? Vul daarvoor ons machtigingsformulier in. U kunt het formulier ook printen en per post opsturen naar Antwoordnummer 7087, 3800 TB Amersfoort.

Zelf overmaken

Wilt u zelf een gift overmaken via uw bank?
Dat kan via rekeningnummer NL13 INGB 0000 0011 44 ten name van: Stichting 3xM in Amersfoort.

Nalaten

Onze passie en droom is om 1.000.000 mensen met de boodschap van Jezus Christus via moderne media geestelijk thuis te brengen voor 2030. Uw steun en betrokkenheid maakt hierin het verschil. Heeft u er al eens over nagedacht om ons ook na uw overlijden te blijven steunen? Graag vertellen wij u meer hierover in bijgaande brochure.

Het is niet eenvoudig om te beslissen wat u wilt nalaten wanneer u er niet meer bent. Graag willen wij u vragen te overwegen 3xM in uw testament op te nemen. We begrijpen dat dit een precair onderwerp is en dat u keuzes rondom uw nalatenschap zorgvuldig afweegt. Wij willen vanuit 3xM u graag helpen en adviseren en zijn van harte bereid om u te woord te staan of in een persoonlijk gesprek van gedachten te wisselen. U kunt contact opnemen met Dick Tillema via 033 – 2864103 of via d.tillema@3xm.nl.

Periodieke schenking

Draag structureel bij aan het zendingswerk van 3xM met een periodieke schenking. Met een periodieke schenking geeft u 3xM zekerheid voor de toekomst. Op basis hiervan kunnen we voor een aantal jaar doorrekenen welke steun we zullen ontvangen.

In een schriftelijke overeenkomst legt u vast welk bedrag u jaarlijks voor minimaal vijf jaar wilt schenken. 3xM heeft een ANBI-status. Uw gift is dus fiscaal aftrekbaar en 3xM hoeft geen schenkingsrecht af te dragen. Met een periodieke schenking profiteert u van het maximale belastingvoordeel: er geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag.

Schenkt u meer dan 1.000 euro per jaar aan 3xM? Dan kunt u aangeven welke specifieke projecten u wilt ondersteunen. Geef uw voorkeur aan in een persoonlijk gesprek.

Wilt u ons periodiek ondersteunen? Vul de overeenkomst in en stuur het getekende formulier, plus een kopie van een geldig identiteitsbewijs naar Stichting 3xM, Antwoordnummer 7087, 3800 TB Amersfoort.

Hebt u vragen over periodiek schenken? We helpen u graag!
Neem contact op met Dick Tillema (d.tillema@3xm.nl, 033 - 286 41 03).