Nalaten

Uw nalatenschap is waardevol voor ons – neem 3xM op in uw testament

Geef het Evangelie door aan volgende generaties!

“Ik ben echt geraakt door jullie programma’s. Een paar dagen geleden heb ik een Bijbel gekocht. Ik wil me verdiepen in Jezus Christus en wat hij leert. Met een groep moslims kijken we tegenwoordig naar jullie programma op televisie. Hartelijk dank voor al jullie werk!” Een imam uit Ivoorkust

Wij, als 3xM, zijn dankbaar voor de vele trouwe donateurs die ons steunen met gebed, maar ook in de vorm van een gift. Dankzij die giften kunnen wij doorgaan met ons werk: het verspreiden van het evangelie in moeilijk bereikbare landen, het bieden van nazorg en het maken van discipelen.

Nadenken over uw nalatenschap vraagt moed, maar biedt u ook een kans. Nadenken over uw nalatenschap betekent nadenken over wat u achterlaat en aan wie. Een belangrijke, maar zeker ook persoonlijke beslissing.  Ik hoop dat u wilt overwegen 3xM op te nemen in uw testament. Met uw nalatenschap zorgt u ervoor dat wij het goede nieuws via moderne media kunnen blijven brengen in de moeilijk bereikbare gebieden!

Martien Timmer, Directeur

Leg uw wensen vast

Uw wensen legt u samen met een notaris vast in uw testament. In uw testament bepaalt wie wat krijgt na uw overlijden. Zonder iets vast te leggen in een testament bepaalt de wet hoe uw bezit wordt verdeeld.

Een testament geeft rust en de zekerheid dat alles goed geregeld is op de manier zoals u het wilt. Kiest u ervoor om 3xM op te nemen in uw testament, dan kunt u dat op twee manieren doen: door een erfstelling of een legaat.

Erfstelling

Met een erfstelling kunt u een of meerdere erfgenamen benomen. Als u 3xM als mede-erfgenaam benoemt, dan wordt uw nalatenschap verdeeld tussen alle erfgenamen. Benoemt u 3xM tot enig erfgenaam, dan erven wij al uw baten en lasten. In dit geval is 3xM verplicht beneficiair te aanvaarden, wat inhoudt dat 3xM nooit aansprakelijk kan worden gesteld als de schulden in de nalatenschap groter zijn dan de baten.

Legaat

Wilt u liever een vastgesteld bedrag, percentage of  bepaald voorwerp aan 3xM nalaten? Dan neemt u een legaat op in uw testament. U legt dan heel precies vast welk bezit 3xM krijgt.

Als u aan een goed doel nalaat dat bij de Belastingdienst geregistreerd is als ANBI, hoeft het geen successierechten of erfbelasting te betalen. Dat betekent dat het bedrag dat u nalaat aan 3xM voor 100% ten goede komt aan de verspreiding van het evangelie wereldwijd. Zo helpt u mee om de boodschap van hoop en liefde door Jezus Christus bekend te maken!

Nalaten

Onze passie en droom is om 1.000.000 mensen met de boodschap van Jezus Christus via moderne media geestelijk thuis te brengen voor 2030. Uw steun en betrokkenheid maakt hierin het verschil. Heeft u er al eens over nagedacht om ons ook na uw overlijden te blijven steunen? Graag vertellen wij u meer hierover in bijgaande brochure.

Het is niet eenvoudig om te beslissen wat u wilt nalaten wanneer u er niet meer bent. Graag willen wij u vragen te overwegen 3xM in uw testament op te nemen. We begrijpen dat dit een precair onderwerp is en dat u keuzes rondom uw nalatenschap zorgvuldig afweegt. Wij willen vanuit 3xM u graag helpen en adviseren en zijn van harte bereid om u te woord te staan of in een persoonlijk gesprek van gedachten te wisselen. U kunt contact opnemen met Dick Tillema via 033 – 2864103 of via d.tillema@3xm.nl.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op!