Ons werk

De grenzeloze kracht van moderne media

Onze missie

Het is onze passie, droom en commitment om 1.000.000 mensen met de boodschap van Jezus Christus via moderne media geestelijk thuis te brengen voor 2030.

3 Miljard mensen hebben nog niet van het Evangelie van Jezus Christus gehoord. Wij verlangen ernaar dat mensen behouden worden en dat Gods Koninkrijk zichtbaar wordt op aarde. Dit motiveert ons om in navolging van Jezus Christus zoveel mogelijk van hen discipel te maken.

Dit doen we door samen met lokale partners visuele programma’s te maken die passen bij de lokale cultuur en taal en uitdagen tot reageren. Via social media, internet en televisie vertellen wij inspirerende verhalen zoals Jezus Christus dat deed in gelijkenissen. Dat doen wij in landen die moeilijk bereikbaar zijn in het 10-40 window. Via onze programma’s en nazorg rusten wij onze kijkers verder toe in het navolgen van Jezus Christus en het vinden van een geestelijk thuis bij een lokale kerk of digitale gemeenschap.

We werken in de landen Afghanistan, Pakistan, Bangladesh, Somalië, Thailand, Japan en de regio’s Centraal-Azië en West-Afrika.