Vrijwilliger ICT

Voor ons team enthousiaste vrijwilligers zijn we op zoek naar een vrijwilliger ICT (ongeveer 8 uur per week). 

Je functie:

Je hebt uitgebreide kennis van ICT systemen, zowel hardware als software. Je bent in staat om de medewerkers en vrijwilligers van 3xM adequaat met deze kennis te ondersteunen. Daarnaast heb je hart voor onze doelstelling, omdat we alle vrijwilligers beschouwen als onderdeel van het 3xM team. Je bent flexibel en op afroep inzetbaar, zodat de werkzaamheden binnen 3xM door kunnen gaan. Naast kennis van het Nederlands is kennis van het Engels nodig omdat 3xM een internationaal werkterrein heeft. In de praktijk maak je accounts aan, schaf je in overleg met onze externe ICT partner hardware aan, los je alledaagse problemen van gebruikers op bij het gebruik van hun devices en denk je mee over de verdere doorontwikkeling van de ICT binnen 3xM.

Wie zoeken wij:

Deel jij onze droom om zoveel mogelijk mensen op aarde tot discipel van Jezus Christus te maken? Heb je een christelijke levensovertuiging en een hart voor zending en media? Vind je het fijn om servicegericht en ondersteunend te werken en ben je goed met zowel mensen als computers? Beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • ICT is je op het lijf geschreven. En je vindt het leuk om anderen met die kennis te helpen.
  • Je hebt ruime kennis van kantoor hardware. Je beheerst diverse MS Office programma’s.
  • Je houdt er van om mee te denken en te sparren over ICT problemen, je werkt snel en nauwkeurig en bent resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig en hebt een proactieve houding;
  • Je wilt graag ontzorgen en hebt een dienstverlenende instelling, maar kunt ook goed je grenzen bewaken;
  • Je communiceert zowel in Nederlands als Engels;
  • Je leeft en werkt vanuit je christelijk geloof;
  • Je wordt enthousiast van de visie en doelstellingen van 3xM;
  • Je beschikt over een relevante hbo opleiding.

Wat bieden wij?

Je kunt door jouw inzet mede het Evangelie van Jezus Christus in deze wereld verspreiden. Wij bieden je een uitdagende, boeiende en afwisselende vrijwilligersfunctie binnen 3xM tegen onkostenvergoeding. Je werkt in een organisatie van zo’n 15 medewerkers en zo’n 20 vrijwilligers.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij je in de functieomschrijving? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je sollicitatie richten aan de heer Dick Tillema, Manager Bedrijfsvoering, via d.tillema@3xm.nl. Ook voor inhoudelijke vragen over de functie en de procedure kun je bij hem terecht.