3 Miljard mensen hebben nog niet van het evangelie van Jezus Christus gehoord. Wij verlangen er naar dat mensen behouden worden en Gods Koninkrijk zichtbaar wordt op aarde. Dit motiveert ons om in navolging van Jezus Christus zoveel mogelijk van hen discipel te maken. We maken discipelen (nav Matt. 28:19) door samen met lokale partners visuele programma’s te maken die passen bij de lokale cultuur, taal en uitdagen tot reageren. Via sociale media, internet en televisie vertellen wij inspirerende verhalen zoals Jezus Christus dat onder meer deed in gelijkenissen. Dat doen wij in landen die moeilijk bereikbaar zijn in het 10-40 window. Via onze programma’s en nazorg rusten wij onze kijkers verder toe in het navolgen van Jezus Christus en het vinden van een geestelijk thuis bij een lokale kerk of digitale gemeenschap.

Voor ons team van enthousiaste vrijwilligers zijn we op zoek naar een:

Vrijwilliger ICT

 

Je functie:
Je hebt uitgebreide kennis van ICT systemen, zowel hardware als software. Je bent in staat om de medewerkers en vrijwilligers van 3xM adequaat met deze kennis te ondersteunen. Daarnaast heb je hart voor onze doelstelling. Je bent flexibel en op afroep inzetbaar, zodat de werkzaamheden binnen 3xM door kunnen gaan. Naast kennis van het Nederlands is kennis van het Engels nodig omdat 3xM een internationaal werkterrein heeft. In de praktijk maak je accounts aan, schaf je in overleg met onze externe ICT partner hardware aan, los je alledaagse problemen van gebruikers op bij het gebruik van hun devices en denk je mee over de verdere doorontwikkeling van de ICT binnen 3xM. Je werkt in je functie samen met onze huidige ICT vrijwilliger, die na jouw komst iets meer de nadruk zal leggen op internationale IT-optimalisatie en gebed. Bij 3xM hoor je als vrijwilliger echt bij het team!

Wat zoeken wij:
• ICT is je op het lijf geschreven. En je vindt het leuk om anderen met die kennis te helpen.
• Je hebt ruime kennis van kantoor hardware. Je beheerst diverse Office programma’s, waaronder Office 365.
• Je houdt er van om mee te denken en te sparren over ICT problemen, je werkt snel en nauwkeurig en bent resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig en hebt een proactieve houding;
• Je wilt graag ontzorgen en hebt een dienstverlenende instelling, maar kunt ook goed je grenzen bewaken;
• Je communiceert zowel in Nederlands als Engels;
• Je leeft en werkt vanuit je christelijk geloof;
• Je wordt enthousiast van de visie en doelstellingen van 3xM;
• Je beschikt over een relevante hbo opleiding.

Wat bieden wij?
Help mee om het Evangelie van Jezus Christus in deze wereld verspreiden. Wij bieden je een uitdagende, boeiende en afwisselende vrijwilligersfunctie binnen 3xM tegen onkostenvergoeding. Je werkt samen met meer dan tien medewerkers en meer dan twintig vrijwilligers!

Interesse? Spreekt de functie je aan en herken jij je in de functieomschrijving? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je sollicitatie vóór 1 december 2020 richten aan de heer Dick Tillema, Manager Bedrijfsvoering, via d.tillema@3xm.nl. Ook voor inhoudelijke vragen over de functie en de procedure kun je bij hem terecht. Zijn telefoonnummer is 06 50463805.