Uitbreiding werk in Pakistan

Onze mensen in Pakistan vertonen films over het leven Jezus in dorpen. Zij willen twee eigen films gaan maken en daarin, uitgaande van drama over onderwerpen die spelen in de Pakistaanse samenleving Gods liefde delen. Ze willen daarvoor uitgaan van gelijkenissen zoals de Barmhartige Sameritaan.

Bestaande films gaan ze bewerken zodat ze technisch geschikt zijn voor gebruik op social media. Een goed plan, het bereik zal drastisch omhoog gaan en met name onder jonge mensen. Want net als overal ter wereld zijn mobiele telefoons algemeen goed en de jongeren zitten allemaal op Facebook. Wat een unieke gelegenheid om hen via die weg te bereiken met de boodschap van het evangelie.

Reacties op onze uitzendingen laten zien hoe mensen bij een vertoning van films geraakt worden en hoe heerlijk het voor hen is om over de liefde van God te horen. We hopen dat God vertoningen zowel als social media zal gebruiken om mensen (opnieuw) de ogen te openen Zijn liefde.

Amil schrijft: “ik heb een persoonlijke zegen ontvangen toen ik naar de film “Zoon van God” keek. Ik voelde hoe Jezus Christus alle pijn en verdriet heeft gedragen.

Iemand anders schrijft: “Jullie zijn aan een bijzonder werk begonnen omdat jullie komen naar dorpen waar mensen nauwelijks onderwijs kregen.”