“Prachtige kansen liggen er vandaag om miljoenen mensen te bereiken met het evangelie!”

Met de uitgave van het jaarverslag 2017 in gesprek met Martien Timmer, directeur van 3xM. Het is  een korte terugblik op een jaar van uitdagingen en overwinningen. 3xM kreeg prachtige kansen om enorm veel mensen te  bereiken. Via televisie was dat al zo, maar nu dat wordt aangevuld met Social Media en Youtube wordt nog duidelijker in kaart gebracht hoeveel mensen kijken naar de tv-programma’s van 3xM.

Zo hebben ruim 14 miljoen mensen de programma’s in Centraal Azië bekeken en  138.000 mensen gereageerd op onze programma’s in 2017.  Geweldig! Het bijzondere is dat het in landen gebeurt waar weinig christenen wonen, o.a. in Franstalig West Afrika, Bangladesh en Pakistan.

Juist het werken in die landen drukt ons als organisatie met de neus op de feiten. Er is nog veel te doen! Christus is nog een onbekende voor het overgrote deel van de wereldbevolking: 67% is geen christen. Als 3xM werken we graag in die (moeilijke) gebieden, waar nog geen andere christelijke televisieorganisaties zijn. We zien daar Gods zegeningen: mensen komen tot geloof en gedragsverandering vindt plaats omdat men aangesproken wordt door de sociale onderwerpen waar de programma’s over gaan.  Zelfs parlementariërs geven aan dat hun denken veranderd is. Op deze manier beïnvloeden we de wereld voor onze Heiland Jezus Christus.

“Dat is mooi werk”, aldus Timmer. “Wij zijn heel enthousiast om het evangelie verder te verspreiden in bestaande en nieuwe gebieden zoals Japan en Afghanistan. We zien daar goede mogelijkheden voor”.

Lees hier het jaarverslag 2017

Lees hier de jaarrekening 2017

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Voor een interview met Martien Timmer, of voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Bea Achterbergh, B.achterbergh@3xm.nl, telefoon 033 2864103