Notulist (10 ochtenden per jaar)

Omdat onze vorige notulist een andere positie in de organisatie heeft gekregen zijn we op zoek naar een:

Vrijwillige Notulist M/V  (10 ochtenden per jaar)

Je functie:

De Directeur-Bestuurder vergadert ongeveer tien keer per jaar met het management in ons kantoor in Amersfoort. Tijdens die vergaderingen worden van allerlei zaken besproken die de toekomst van 3xM aangaan. Uiteraard moet van die vergaderingen een verslag worden gemaakt met daarin ook de actiepunten en de besluiten. Het concept-verslag wordt door de Directeur-Bestuurder beoordeeld en bij goedkeuring ondertekend en doorgestuurd naar het management. Omdat we in het buitenland werken zitten er ook regelmatig Engelstalige stukken bij de vergaderstukken en worden er regelmatig Engelse termen gebruikt.

Functie-eisen:

  • Je werkt snel en nauwkeurig en bent resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig en hebt een proactieve houding
  • Je wilt graag ontzorgen en hebt een dienstverlenende instelling, maar kunt ook goed je grenzen bewaken en laten weten wat je wilt
  • Je communiceert uitstekend zowel in Nederlands als in het Engels
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als secretaresse of als notulist
  • Je leeft en werkt vanuit je christelijk geloof en je wordt enthousiast van de visie en doelstellingen van 3xM
  • Je bent gewend te werken met de softwareprogramma’s in MS Office

Wat bieden wij?

Je kunt door jouw inzet mede het Evangelie van Jezus Christus in deze wereld verspreiden. Wij bieden je een boeiende vrijwilligersfunctie binnen 3xM tegen onkostenvergoeding. Je werkt samen met 10+ medewerkers en 20+ vrijwilligers.

Interesse?
Spreekt de functie je aan en herken jij je in de functieomschrijving? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je sollicitatie vóór 15 maart 2024 richten aan Dick Tillema, Manager Bedrijfsvoering, via d.tillema@3xm.nl. Ook voor inhoudelijke vragen over de functie en de procedure kun je bij Dick terecht.