Nieuwe kansen voor Stichting 3xM in West-Afrika

Internationale zendingsorganisatie 3xM is  een nieuwe samenwerking aangegaan met de mediaorganisatie New Génération Media (NGM) in Ivoorkust.

De internationale zendingsorganisatie 3xM gaat samenwerken met de mediaorganisatie New Generation Media (NGM) in Ivoorkust. Dit productiebedrijf is opgericht door Gilbert Okoronkwo, met wie 3xM al meer dan 16 jaar samenwerkt. Oronkwo heeft een team van vaardig personeel gevormd dat christelijke programma’s van goede kwaliteit gaat produceren en uitzenden. De samenwerking met NGM geeft 3xM nieuwe kansen om met haar missie in West-Afrika aan de slag te gaan..

Via NGM worden kerken en kerkleiders in West-Afrika bij elkaar gebracht, omdat 3xM de eenheid van kerkleiders van groot belang acht. Wanneer christenen samenwerken, wordt de christelijke boodschap geloofwaardig. Daarnaast is de rol van kerken erg belangrijk als het gaat om nazorg.

Al meer dan 20 jaar zendt 3xM in 12 landen in West-Afrika christelijke televisieprogramma’s uit. NGM produceert het programma ‘Heartbeat’, dat gaat over het gezinsleven, gebaseerd op christelijke waarden en oplossingen. Onderwerpen als huiselijk geweld en seksuele intimidatie komen aan bod.

3xM bereikt mensen in landen waar het woord van God niet of nauwelijks doordringt. Met televisieprogramma’s verspreiden we Gods boodschap van liefde en hoop. In de eigen taal en cultuur van de inwoners van het land. 3xM werkt zoveel mogelijk samen met lokale partnerorganisaties en kerken.