Het opende mijn ogen!

“Mijn naam is Malé en ik werk als dakdecorateur. Ik houd van mijn werk en doe het met passie. Er is alleen niet heel veel vraag naar, want het is pure luxe voor rijke families. Ik zou absoluut geen ander werk willen doen, maar ik verdien niet genoeg om van te leven. Hoe graag ik het ook doe, ik voel me vaak nutteloos. Tegelijkertijd wil ik niemand tot last zijn en mijn waardigheid behouden door zelf mijn brood te verdienen.

Ik had geen idee wat ik moest doen, tot ik jullie programma zag. Het ging over het vermogen om nieuwe dingen te leren en succes te hebben. Het opende mijn ogen ervoor om nieuwe dingen te proberen naast mijn werk. Ik bedacht van alles, communicatie of handel, maar ik kon geen keuze maken. Ik had een gesprek met een van de nazorgers en die wees me erop God te zoeken die me de weg kan wijzen. Ik had dat nooit gedaan en er nooit aan gedacht. Hij legde uit dat Jezus de weg, de waarheid en het leven is. Hij is niet alleen de weg tot God, en niet alleen om mij de weg te wijzen maar ook om me alles uit het verleden te vergeven. Zeker, ik ging af en toe naar de kerk maar ik had nooit gedacht dat het zo ook kon zijn.

Ik heb daarom mijn hart voor Jezus geopend om redding en ik ga meer tijd besteden aan bidden en Bijbel lezen. Voor mijn werksituatie vertrouw ik erop dat Hij mij zal laten zien wat het juiste is om te doen naast mijn huidige werk. Dank voor uw programma en advies.”