Getuigenis uit Somalië

Vanuit een kustplaats in Somalië schrijft een 42-jarige winkelier:
“Broeder, je vroeg me waarom ik voor het christendom heb gekozen. Dit idee kwam bij me op toen ik jullie social media pagina zag. Ik heb veel tijd doorgebracht op deze pagina en op de bijbehorende website en YouTube pagina’s. Ik luisterde veel naar de video’s. Ik realiseerde me dat veel van de beledigingen tegen christenen die ik vroeger hoorde, leugens waren. Het viel me ook op dat moslimpagina’s elkaar voortdurend vervloekten om naar de hel te gaan. Daarom besloot ik dat het christendom het goede geloof was. Om die redenen besloot ik om Jezus tot mijn Redder en Meester te maken”.  

(Een paar weken later:) “Ik heb naar de Bijbel geluisterd en heb heel Mattheüs tot en met hoofdstuk 28 gelezen. Inmiddels heb ik ook hoofdstuk 11 van Markus door geluisterd. Ik heb Somalisch en Arabisch materiaal gedownload; het voorbereiden van al deze bronnen heeft jullie broeders veel tijd gekost!  Ik zou graag een broeder vinden met wie ik kan bespreken hoe ik de leer van de Bijbel in praktijk kan brengen.”

Bid voor deze man, dat hij inderdaad iemand zal vinden via onze partner die samen met hem in geloof kan optrekken.en van films, maar nog veel meer om het veranderen van levens door Jezus Christus!