Delma uit Kameroen: ‘Ik ben aan het nadenken gezet’

17 januari 2017 |

In het afgelopen jaar hebben wij duizenden reacties ontvangen in West-Afrika! Wij zijn ontzettend dankbaar voor de aanwezigheid van God in deze landen. Ook mochten wij een mooie getuigenis ontvangen van Delma uit Kameroen.

Delma is een vrouw van 19 jaar oud en opgevoed als enig kind in een christelijk gezin. De afgelopen jaren leefde ze een losbandig leven. Ze heeft al twee vriendjes gehad en van een van de twee is ze zwanger geraakt. Tijdens haar zwangerschap was de vader van haar baby op reis. Om die reden vertelde Delma aan haar ouders dat de andere jongen de vader is van het kind. Hij nam de verantwoordelijkheid op zich en zorgde voor Delma totdat de baby werd geboren. Toen de echte vader van mijn kind terug was van zijn reis, vertelde ze haar ouders dat ze had gelogen. Hij was immers de echte vader. Haar ouders werden ontzettend boos en hebben haar het huis uitgezet.

‘Ik ben aan het nadenken gezet’
Delma besefte dat ze een grote fout had gemaakt. Toen ze een programma van onzer partner bekeek op tv werd ze aan het denken gezet. Na de uitzending nam ze direct contact op met de organisatie en deelde ze haar verhaal. Er werd voor haar gebeden. Ik ben ontzettend dankbaar voor het advies wat ik kreeg; ik moest gaan praten met mijn vader. Ik weet niet precies wat er is gebeurd, maar ik mocht ondanks alles weer thuis komen bij mijn ouders. ‘Ik ben echt aan het nadenken gezet over Jezus. Ik heb besloten om terug te keren naar God. Ik wil mijn leven aan Hem terug geven.’

Wij danken God voor Zijn aanwezigheid in het leven van Delma. Bidt u met ons mee dat nog meer mensen tot geloof mogen komen in West-Afrika? Bekijk hier wat wij doen in West-Afrika.