Even voorstellen: Oeds de Jager

Ik ben Oeds de Jager, ben getrouwd met Tineke en ik heb 2 dochters en woon in Leeuwarden.Daar ben ik lid van de City Life Church.

Ik heb in mijn postdoctoraal Controlling en Accounting gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn werk kies ik voor een rechtvaardige open aanpak zonder de zorgvuldigheid uit het oog te verliezen. Ik ben sociaal erg actief en doe dat met veel élan en inzet. Om die reden heb ik veel bestuursfuncties vervuld in sportverenigingen, kerk, welzijnsinstellingen en scholen en vervul die nu nog. Vermeldenswaard is dat ik bestuurslid ben van de Koninklijke Vereniging de Friesche Elfsteden (zeer bekend vanwege De Tocht). Ik ben een pragmatisch ingestelde realist met oog voor de grote lijn, betrek de context bij de probleemstelling/oplossing, maar beslist niet zonder idealen.

Sinds 2018 ben ik betrokken bij 3xM als internationaal fondswerver in Canada en geef ik voorlichting over deze mooie organisatie.