Even voorstellen: Berdine van den Toren – Lekkerkerker

“Ik ben opgegroeid in de PKN, en omdat wij jaren in Afrika en in Engeland hebben gewoond en gewerkt, ben ik ook lid van de Anglicaanse kerk. Ik werk voor een Anglicaanse zendingsorganisatie, de Church Mission Society, als consultant en voor het ondersteunen van theologisch onderwijs in Afrika en Azië. Daarvoor reis ik bijvoorbeeld regelmatig naar verschillende landen, om daar les te geven aan een theologische school of seminarie. In Groningen, waar wij wonen, ben ik betrokken bij een jonge, kleine, christelijke gemeenschap in een achterstandswijk. Mijn passie is dan ook het leven vanuit de bevrijding van het Evangelie, op alle terreinen van het leven; geestelijk en sociaal, in kerk en maatschappij. En ik heb het voorrecht lid te zijn van het bestuur van 3xM.”