De islam beu

Ze zei: “Ik ben de islam beu. Ze heeft zes kinderen en verwacht er nog een en ze is pas 30 jaar oud. Haar man zat in het Afghaanse leger, verloor zijn been en raakte verslaafd aan heroïne. Ze hoopt het land te kunnen verlaten. Ze zag onze advertentie en toen de Bijbel-app en begon de Bijbel te lezen en ze zei: “Ik ben hopeloos, maar de Bijbel lezen geeft me hoop. Ik luisterde naar haar. Ze zei, ik ben blij dat ik je heb gebeld en mijn hart heb gedeeld en nu voel ik me veel lichter en heb ik een beetje minder pijn in mijn hart en als een geweldige broer luisterde je naar me en ik voel me alsof je mijn eigen broer bent. Ze zei, zodra je de oproep beantwoordde en me mijn zus noemde, voelde ik vrede..den ontmoeten. Ik hoorde voor het eerst over Jezus Christus en ik voelde vrede in mijn hart. Hij is de God van de hemel. We hebben gebeden voor mijn zonde en redding. Bedankt voor de Bijbel die ik kreeg! Ik dank de Heer voor Zijn liefde en zorg en ik dank jullie voor jullie liefde. Heel erg bedankt.