Actie van 3xM Ondernemersnetwerk voor West-Afrika

Onze partner in West-Afrika, waarmee we al 30 jaar samenwerken, maakt op jaarlijks tientallen afleveringen van onze dramaseries Heartbeat en Stinging Bee. Deze series worden uitgezonden op dertien nationale en regionale televisiestations in West-Afrika en op YouTube. 

Ze zijn ontzettend populair. De series zijn gebaseerd op christelijke waarden en oplossingen en gaan over thema’s zoals huiselijk geweld, social media en mensenhandel. Aan het eind van elke aflevering wordt de gelegenheid gegeven om in contact te komen met ons nazorgteamvia telefoon, mail, whatsapp en social media.

Duizenden mensen worden bereikt

Vorig jaar kregen we maar liefst 285.000 reacties hierop! Dat zijn duizenden mensen die de boodschap van hoop en liefde door Jezus Christus te horen hebben gekregen en verder begeleid worden bij hun eerste stappen in geloof.  

We filmen de producties op locaties in West-Afrika. Helaas is de bus waarmee de productie crew en apparatuur verplaatst naar de filmlocaties, kapot gegaan. Gezien de urgente situatie is er inmiddels in vertrouwen op God een nieuwe bus aangeschaft. Daarom daagt 3xM nu haar ondernemersnetwerk uit om met elkaar de kosten voor deze bus bij elkaar te brengen! Het 3xM ondernemersnetwerk bestaat uit een groep ondernemers uit de regio Amersfoort. Zij komen regelmatig bijeen om elkaar te ontmoeten en op de hoogte te blijven van het werk van 3xM. Zij kunnen door middel van het sponsoren van onderdelen van de bus, de kosten met elkaar bijeenbrengen!