3 Miljard mensen hebben nog niet van het evangelie van Jezus Christus gehoord. Wij verlangen er naar dat mensen behouden worden en Gods Koninkrijk zichtbaar wordt op aarde. Dit motiveert ons om in navolging van Jezus Christus zoveel mogelijk van hen discipel te maken. We maken discipelen (nav Matt. 28:19) door samen met lokale partners visuele programma’s te maken die passen bij de lokale cultuur, taal en uitdagen tot reageren. Via sociale media, internet en televisie vertellen wij inspirerende verhalen zoals Jezus Christus dat onder meer deed in gelijkenissen. Dat doen wij in landen die moeilijk bereikbaar zijn in het 10-40 window. Via onze programma’s en nazorg rusten wij onze kijkers verder toe in het navolgen van Jezus Christus en het vinden van een geestelijk thuis bij een lokale kerk of digitale gemeenschap.

Voor ons team van enthousiaste vrijwilligers zijn we op zoek naar een:

Vrijwilliger Stands & Events

 

Stichting 3xM heeft veel te weinig bekendheid in Nederland. Vinden wij. En daar kun jij verandering in brengen! Elk jaar worden er in Nederland conferenties en beurzen georganiseerd. Bij al deze evenementen kunnen we jouw hulp goed gebruiken! 3xM wil daar namelijk graag aanwezig zijn, maar we missen op dit moment de mensen om dat voor elkaar te krijgen.

Je functie:

Je organiseert een aantal stands per jaar. Wat daarbij komt kijken:

  • Je denkt mee over een creatief concept voor de 3xM stands
  • Je bent aanwezig bij een aantal stands per jaar
  • Je helpt bij het opzetten en afbreken van de stand
  • Je geeft bezoekers informatie over 3xM en probeert mensen te interesseren voor ons werk.

Wie zoeken wij:

Heb je een christelijke levensovertuiging en een hart voor zending en media? Vind je het leuk om met mensen in gesprek te gaan en houd je van aanpakken? Dan komen we graag met jou in contact.

Gewenste vaardigheden:

  • Vlotte babbel
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Zelfstandig en creatief
  • We vragen je om minimaal 1x per jaar bij een event aanwezig te zijn, om vertrouwd te blijven met de manier van werken bij de stand.
  • De evenementen vinden plaats door het hele land, dus het is fijn als je bereid bent om soms een stukje te rijden.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende vrijwilligersfunctie. Reiskosten en overige onkosten worden vergoed volgens het 3xM vrijwilligersbeleid.

Interesse?

Stuur dan een e-mail met CV en motivatie naar D.Tillema@3xm.nl