Vergelijking van kinderen door ouders

08 september 2020 |

“Mijn dochter liep weg uit het huis van mijn ex-man. We konden haar nergens vinden en ik was boos en depressief. Ik nam contact op met u, u heeft me zo geholpen! We baden met u, dat gaf me hoop! We bleven bidden, en na twee maanden kwam ze weer thuis! Wat een zegen! Met hulp van de voorganger vroeg mijn dochter vergeving voor ons allemaal, en gaven we ons leven voor het eerst of opnieuw aan Jezus Christus. God heeft deze situatie gebruikt om Zijn liefde te tonen aan ons. Ja, God houdt van mij. Dank u en God zegene u!”

Mijn naam is Laure. Ik woon in Divo in Ivoorkust. Mijn kinderen wonen bij hun vader, waarvan ik ongeveer 3 jaar geleden gescheiden ben. Ik zie en bel ze regelmatig om te informeren naar hun dagelijks leven. Toen ik uw film “Vergelijking van kinderen door ouders” zag, heb ik u gebeld omdat de beschreven situatie vergelijkbaar is met die van mijn 17-jarige dochter Clara die uit het huis van haar vader wegliep naar een onbekende bestemming. Inderdaad, omdat ze zich afgewezen en niet geliefd voelde door haar vader, verliet mijn dochter het huis. We hebben haar overal tevergeefs gezocht. Ik was erg depressief. Ik was boos op mezelf en op haar vader.

Na een telefoongesprek met u, bad u voor mij en bracht u me in contact met uw collega-voorganger in Divo, terwijl u in Abidjan woont. Eerlijk gezegd ben ik lang niet naar de kerk geweest. Maar de dominee heeft me geholpen. Elke avond kwam hij met zijn vrouw naar mijn huis. Ze baden met me, spoorden me aan om te geloven dat God mijn dochter terug zou brengen. Enige tijd later belde een man me op en vertelde me dat mijn dochter in Gribouo was en dat hij er alles aan zou doen om ervoor te zorgen dat ze terug zou keren naar Divo. Ik informeerde onmiddellijk de voorganger die me vertelde dat ik moest bidden tot God klaar was met wat Hij begon. En God deed het. Mijn dochter Clara kwam na bijna 2 maanden thuis.

Met de hulp en begeleiding van de voorganger vroeg mijn dochter om vergeving voor ons allemaal. Wat mij betreft, ik gaf opnieuw mijn leven aan de Heer. Mijn dochter die het huis had verlaten en mijn twee jongere broers aanvaardden Jezus als hun Heer en Verlosser. Voor ons is het een wonder dat ze veilig en gezond terug is gekomen, gezien alles wat er tegenwoordig in het land gebeurt. Ik realiseer me dat God deze situatie heeft gebruikt om zijn liefde te tonen aan ons en aan mij in het bijzonder. Ja, God houdt van mij. Dank u wel, voorganger. God zegene u. God zegene Battement De Coeur (Hartslag).