Steun het werk van 3xM in Pakistan via EO Metterdaad!

9 feb 2017
3xmadmin
1558
0

EO Metterdaad geeft aandacht aan het werk van 3xM in Pakistan. Daar brengen we het Evangelie in de dorpen en kleine steden. Dit doen we met een mobiele bioscoop met films over geloof, normen, waarden en maatschappelijke thema’s. De mensen zijn geboeid en de films hebben impact in hun leven. Vanuit alle lagen van de bevolking is hier veel belangstelling voor. Dit blijkt uit de enthousiaste reacties, vragen die men heeft en de wens om door te praten over de inhoud van de programma’s. Één mevrouw reageerde na het kijken: “Ik wil er graag met mijn kinderen over doorpraten…”. Ook via e-mail en social media bereiken we veel mensen die niet open durven spreken over het Evangelie en bang zijn voor vervolging.

Met uw hulp kan EO Metterdaad bijdragen om de nodige nazorg en de social media activiteiten mogelijk te maken, zodat mensen kunnen doorpraten over het Evangelie!

Elke 2 weken vraagt Metterdaad Radio uw aandacht voor een klein project in het buitenland. De onderwerpen verschillen elke week: Evangelisatie, kinderopvang, hulp voor vrouwen of een voedselproject. Via deze pagina doneert u voor het radio-project dat bestemt is voor het werk van 3xM in Pakistan.