3 Miljard mensen hebben nog niet van het evangelie van Jezus Christus gehoord. Wij verlangen er naar dat mensen behouden worden en Gods Koninkrijk zichtbaar wordt op aarde. Dit motiveert ons om in navolging van Jezus Christus zoveel mogelijk van hen discipel te maken. We maken discipelen (nav Matt. 28:19) door samen met lokale partners visuele programma’s te maken die passen bij de lokale cultuur, taal en uitdagen tot reageren. Via sociale media, internet en televisie vertellen wij inspirerende verhalen zoals Jezus Christus dat onder meer deed in gelijkenissen. Dat doen wij in landen die moeilijk bereikbaar zijn in het 10-40 window. Via onze programma’s en nazorg rusten wij onze kijkers verder toe in het navolgen van Jezus Christus en het vinden van een geestelijk thuis bij een lokale kerk of digitale gemeenschap.

Om onze doelen te bereiken zijn we op zoek naar jou voor een boeiende:

Stage ICT Support

 

Ben je naast een computer-freak ook nog eens sociaal, service gericht en een echte teamplayer? Volg jij een MBO opleiding richting ICT? Kom stage lopen bij Stichting 3xM of word vrijwilliger!

Wat ga je doen?

Als stagiair ga je meewerken op onze afdeling IT waar jij de focus legt op het onderhouden en beheren van de IT- omgeving en het ondersteunen van de gebruikers.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Persoonlijk of telefonisch hulp en ondersteuning bieden aan gebruikers bij vragen, aanvragen of storingen m.b.t. IT- apparatuur of applicaties;
  • Installeren en configureren van computers en software c.q. updates op computers.
  • Meedenken over de verdere doorontwikkeling van de ICT binnen 3xM.

Wie ben jij:

  • Jij bent klant en servicegericht. Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels. Daarnaast ben jij nauwkeurig en flexibel. Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen in een team;
  • Je volgt een MBO opleiding in ICT (leerjaar 2 of 3);
  • Je zoekt een meewerkstage voor minimaal 4 maanden;
  • ICT is je op het lijf geschreven. En je vindt het leuk om anderen met die kennis te helpen;
  • Je beheerst diverse Office programma’s, waaronder Office 365;
  • Je leeft en werkt vanuit je christelijk geloof en wordt enthousiast van de visie en het doel van 3xM.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een stagevergoeding, maar bovenal een leerzame stage op onze IT afdeling waar jij een volwaardige werkplek krijgt waarin je veel facetten van jouw vakgebied zal leren. Dit doe je binnen een dynamische, informele organisatie en inspirerende werkomgeving in ons kantoor tegenover station Amersfoort-Schothorst.

Interesse?

Reageer dan snel met je CV en motivatie! Je kunt je sollicitatie vóór 1 januari 2021 richten aan de heer Dick Tillema, Manager Bedrijfsvoering, via d.tillema@3xm.nl. Ook voor inhoudelijke vragen over de functie en de procedure kun je bij hem terecht. Zijn telefoonnummer is 06 50463805.