“Mijn leven veranderde toen ik Jezus Christus leerde kennen”

20 oktober 2020 |

Irina uit Centraal-Azië vertelt:

Omdat mijn man in Rusland ging werken en daar een andere vrouw vond, zette mijn schoonmoeder mij en mijn twee kinderen de deur uit. Ik kon nergens heen en kon alleen maar denken aan hoe we dit zouden overleven zonder geld. Ik ging langs de deuren, vond uiteindelijk een plekje maar ik moest elke dag voor het eten zorgen.

Op een avond keek ik televisie en de presentator vertelde van Jezus Christus. Ik belde naar het telefoonnummer en werd uitgenodigd om naar een kerkdienst te komen. Toen ik daar de eerste keer kwam voelde dat onwennig maar ik bleef komen en nam uiteindelijk Jezus Christus aan. Vanaf dat moment begon mijn leven te veranderen. Jezus Christus heeft zelfs mijn relatie met mijn man hersteld!