Lisanne van der Beek – medewerker Communicatie & Fondsenwerving

30 mrt 2017
newriseadmin
1742
0

Lisanne van der Beek – medewerker Communicatie & Fondsenwerving 

“Ik ben inmiddels 6 jaar binnen 3xM werkzaam als medewerker Communicatie & Fondsenwerving. Graag wilde ik me inzetten voor een christelijke organisatie en ik kreeg de kans hier direct na mijn afstuderen aan de slag te gaan. Omdat het evangelie wordt verkondigd door middel van televisie (en social media), hebben we een enorm bereik. De, vaak levensveranderende, getuigenissen die wij horen van mensen die de televisieprogramma’s zien, herinneren mij er telkens weer aan waarom ik dit werk doe. In landen waar het niet makkelijk is om als zendeling aan de slag te gaan, krijgen wij de ruimte om op een laagdrempelige manier de Boodschap te brengen. Wat een kans!”