3xM in de kerk

Doe mee!

3xM is de afkorting van More Message in the Media: we brengen het Evangelie van Jezus Christus via moderne media. Inspiratie voor deze missie vinden wij in de opdracht van Jezus Christus: ‘Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen.’ Mattheüs 28:19.

Onze droom, ambitie, verlangen en commitment is om 1.000.000 mensen met de boodschap van Jezus Christus via moderne media geestelijk thuis te brengen voor 2030. 3 miljard mensen hebben nog nooit van het Evangelie van Jezus Christus gehoord. Wij verlangen ernaar dat mensen behouden worden en Gods Koninkrijk zichtbaar wordt op aarde. Dit motiveert ons om in navolging van Jezus Christus zoveel mogelijk van hen discipel te maken.

Dit doen we door samen met lokale partners visuele programma’s te maken die passen bij de lokale taal en cultuur, taal en uitdagen tot reageren. Via social media, internet en televisie vertellen wij inspirerende verhalen zoals Jezus Christus dat onder meer deed in gelijkenissen. Dat doen wij in landen die moeilijk bereikbaar zijn in het 10/40 window. De landen tussen de 10e en 40e breedtegraad op het noordelijk halfrond: Afghanistan, Pakistan, Bangladesh, Somalië, Thailand en landen in Centraal-Azië en West-Afrika. Landen waar zeer weinig mensen christen zijn en waar in sommige gevallen zelfs de doodstraf staat op het belijden van het christelijk geloof.

Maar daarna begint het pas! Elke uitzending biedt de mogelijkheid om te reageren. Bijvoorbeeld per telefoon of SMS na een televisie-uitzending en met een like, een reactie, DM of een e-mail na een programma op social media of internet. Op deze manier bieden we miljoenen mensen de kans om in het land zelf in contact met ons te komen, waarna we hen kunnen vertellen over hoop en bevrijding door Jezus Christus.

In 2020 hebben meer dan 1 miljoen mensen gereageerd op onze programma’s op social media, internet of televisie. Alleen al bij ons werk onder de Somaliërs bijvoorbeeld, waar we sinds 2019 werken, hebben we 9,3 miljoen mensen bereikt via social media, waarvan 500.000 een like of reactie gaven of een post deelden.

We kunnen dit alleen dankzij het gebed en de financiële steun van onze achterban. Kerken zijn hierin heel belangrijk voor ons. Wij komen graag bij u langs voor een presentatie over ons werk. Ook hebben we bijvoorbeeld filmpjes voor tijdens een collecte. We stemmen graag met u af wat het beste past in uw gemeente. Doet u mee?

Uw tijd

Uw tijd

Een filmpje of presentatie over ons werk tijdens een collecte? Geen probleem! Laat weten wat u wil en we leveren het op maat aan.

Uw tijd

Uw gebed

Wij geloven in de kracht van het gebed. Het is de basis van ons werk. Bid u mee met uw kerk of gebedsgroep?

Uw tijd

Uw collecte

Door onze programma’s veranderen mensen hun levensstijl en kiezen ze voor Jezus. Uw collecte voor ons werk heeft daarom eeuwigheidswaarde!