Het verhaal van Shivo

Ik ben Shivo en ik ben onderwijzeres op een kleuterschool. In mijn klas zit een jongetje dat geen moeder heeft, maar ik lette daar eigenlijk niet meer zo op. Het jongetje kon niet goed leren en ik merkte dat ik daardoor weinig geduld met hem had. Ik kon erg geirriteerd naar hem doen, omdat ik vond dat hij niet goed genoeg z´n best deed.

Nadat ik het christelijke programma ´Rong´ uit de serie Uppidon heb gezien, realiseerde ik me wat er speelt in het leven van die jongen. Daarna ben ik begonnen me extra om hem te bekommeren en hem op waarde te schatten. Ik begreep eindelijk dat de voornaamste reden van zijn slechte concentratie en prestaties komt omdat hij zijn moeder erg mist. Ik help hem nu actief te studeren en plezier te vinden in zijn studie. Wat een mooie verandering!