Gebedspunten maart 2019

13 mrt 2019
Lisanne van der Beek
714
0

Inmiddels is het maart en is er weer veel gebeurd waar we bij  3xM dankbaar voor mogen zijn maar ook punten waar zorg is en waar we hopen dat u met ons mee wilt bidden. Hierbij de gebedspunten die we onder uw aandacht willen brengen. Alvast hartelijk dank!

Centraal Azië

Wilt u blijven bidden voor onze partner en zijn gezin, voor veiligheid en bescherming. Het werk gaat door maar er is sprake van zowel fysieke als geestelijke strijd.  Ze hebben besloten om te blijven maar helaas moest er toch al veel familie vluchten. Wilt u bidden voor rust en vertrouwen.

Bangladesh

Wilt u danken voor een nieuwe overeenkomst die is gesloten met een nieuw TV station. Per 1 maart zal er via dit goed bekeken kanaal worden uitgezonden op een goede uitzendtijd!

West Afrika

Wilt u blijven bidden voor het team van onze partner. Voor alle mooie ontwikkelingen en daardoor ook de nieuwe uitdagingen die ontstaan.

Social media training

We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om een social media training aan te kunnen bieden aan onze partners in het oosten. Medewerkers van onze partners uit Centraal Azië, Bangladesh, Afghanistan en Pakistan zullen hieraan deelnemen. Wilt u bidden dat we de visa van de deelnemers uit Bangladesh en met name uit Pakistan op tijd zullen krijgen. De tijd is kort en gebed om toekenning van de visums is nodig. Wilt u bidden voor een zegen over de training, dat God hen mede door deze training mag inspireren om het geleerde goed in praktijk te kunnen brengen.

Speciaal gebed

Voor alle plannen en uitbreidingen die we hopen te mogen maken in 2019. Laten we bidden en danken voor de plannen die er zijn in Japan. Dat deze steeds concreter mogen worden en dat er een goede samenwerking mag zijn met de kerken en organisaties daar.

Wilt u meebidden voor wijsheid en richting in de keuze waar wij nog meer de kans mogen krijgen om het Evangelie te verkondigen.