Even voorstellen!

Graag laten wij u kennismaken met onze vrijwilligster Sita, we zijn dankbaar dat ze onderdeel is van het 3xM-team!

“Mijn naam is Sita, 11 jaar ben ik liefdevol getrouwd met Klaas. Doordat we zoveel liefde ontvangen hebben om te delen, hebben we in 2016 voor pleegzorg gekozen. Samen hebben we fulltime voor een pleegkindje gezorgd en nu worden we logeergezin en daar zien we ook naar uit! Ik heb gezien en ik zie nog dagelijks dat het zo belangrijk is om gezien en bevestigd te worden in wie je als persoon bent!

Dat zie ik ook heel mooi terug in de uitvoering van 3xM. Waar die positieve aandacht en liefde er is, zie je groei. Het contact met partners in verschillende landen is ook zo waardevol, voor relaties en ook om verder te komen en te groeien.
Sinds februari van dit jaar ben ik werkzaam als vrijwilliger op de afdeling Fondsenwerving en Communicatie. De zending en de dienstverlening heeft vanaf dat ik jong was al mijn hart. Bij 3xM ben ik voornamelijk actief met de donateursadministratie. Ik vind het heel leuk om in contact te zijn met donateurs! Misschien ontvangt u weleens bericht!

Daarnaast doe ik met plezier vertaalwerk. De getuigenissen zijn heel bijzonder, omdat je van heel dichtbij ervaart wat voor uitwerking de programma’s hebben. En dit raakt en ook zie je dat het zijn uitwerking heeft op directe relaties van mensen en dat dit ook verder gaat!

Het is fijn en waardevol om betrokken te zijn bij 3xM! Samen zijn we een team en tot steun van elkaar en in het bijzonder tot steun van de ander. Wanneer je mee wilt doen, van harte welkom!”