Even voorstellen: Rebecca Bos

27 sep 2018
Lisanne van der Beek
1004
0

Ik ben Rebecca Bos, getrouwd met Michiel en moeder van 3 prachtige kinderen.
Betrokkenheid bij 3xM is op een bijzondere manier op mijn pad gekomen. Het begon met de vraag of ik wilde meedenken over het concept voor een ladiesnight, daarna de vraag of ik daar dan ook wilde spreken en nu betrokken als ambassadeur. God gebruikt het werk van 3xM om het mysterie van Zijn onvoorwaardelijke liefde op soms mysterieuze wijze te verspreiden. Ik vind het een eer om anderen al sprekend mee te nemen om iets meer van dit mysterie te ervaren met de verwachting samen nog weer dieper onder de indruk te raken van Gods genade en goedheid voor ons. Want waar we ook zijn, of hoe ons leven er ook uit ziet, dit is wat ons hart werkelijk nodig heeft: to be captivated by His love!

In dit persoonlijke filmpje vertelt ze graag meer!