Even voorstellen – Jacqueline Dam

5 jul 2018
Lisanne van der Beek
1087
0

Sinds 1 mei werk ik voor 3xM als Relatiemanager, tijd om me eens even voor te stellen! Ik ben Jacqueline Dam, 48 jaar, getrouwd en ik heb drie kinderen: een dochter van 21 en twee zoons van 18 en 14 jaar.

Het is wonderlijk hoe deze functie op mijn pad kwam! Toen ik in het voorjaar op zoek ging naar vrijwilligerswerk kwam ik als snel terecht bij 3xM. En een maand later kwam deze functie vrij en nu ben ik in dienst bij deze mooie organisatie. Het is een functie waarin ik mij breed kan ontwikkelen en mijn organisatietalent, creativiteit en hart voor mensen mooi samen komen!

Van oorsprong heb ik een financiële achtergrond en opleiding. Nadat ik 15 jaar had gewerkt als Financieel medewerker bij verschillende bedrijven besloot ik me te wijden aan de zorg voor het gezin. In die tijd besloot ik meer ruimte te geven aan mijn creativiteit, een belangrijk thema in mijn leven. Toen ben ik begonnen als zelfstandig interieurontwerper. Een vak wat ik goed kan combineren met de zorg voor het gezin.

Maar nu de kinderen groter worden krijg ik meer ruimte in mijn agenda. Ik ging op zoek naar een organisatie met een doelstelling waar ik van harte achter kan staan, en dat werd 3xM. Het mooie van 3xM vind ik dat sociale gerechtigheid en evangelisatie hand in hand gaan. Laatst heb ik me verdiept in het thema Bridekidnapping. Heel heftig maar hoe mooi dat onze programma’s dit thema bespreekbaar maakt, met daarin verweven de boodschap van hoop en bekering.

Ik wil graag helpen 3xM meer naamsbekendheid te geven en mensen te enthousiasmeren voor ons mooie en belangrijke werk!
Wil je hier eens over meedenken met mij en 3xM-collega’s? Neem gerust eens contact op via J.Dam@3xM.nl

Hartelijke groet, Jacqueline Dam