Een volgeling van Jezus Christus

“De eerste keer dat ik een Afghaanse man zag die een kruis droeg, wilden ik en mijn vrienden wilden hem in elkaar slaan! Maar hij gaf ons nooit een reden reden om hem te slaan. Later in een ander  Westers land de buitengewone dienende geest van een pastoor ervaren die mij en mijn vrienden de hand reikte ondanks onze spotten. Een paar jaar later, terug in Afghanistan, had ik een ongeluk. Tijdens de herstelperiode herinnerde ik me verzen uit de Bijbel. Plotseling voelde ik me tot Jezus aangetrokken. Ik zocht naar een Bijbel, maar kon er geen vinden. Op een dag vond ik vond ik uw TV programma (Secret of Life) en ik kwam in contact. Iemand las de Bijbel met mij en na verloop van tijd werd ik werd ik een volgeling van Jezus. Ik leerde andere gelovigen kennen en ik kreeg een Bijbel. Ik las hem met mijn vrouw en kinderen, en nu is mijn hele familie volgelingen van Jezus”

Ibrahim – Afghanistan