De wekker voor de uitzending

Uw radioprogramma’s weerhielden mijn vader en oom van van hun plan om een wraakmoord uit te voeren! Prijs God dat ze samen met mij naar uw uitzendingen geluisterd en begrepen het het belang van vergeving en wraak in de handen van God. Dat is de reden waarom ze besloten om af te zien hun plannen op te geven en de man te vergeven. Ook ik was vaak depressief en ging naar de mullahs [religieuze leiders] voor hulp. Zij vertelden me dat ik onreine geesten in mij had. Nadat ik naar u luisterde op de radio, bad ik in Jezus’ naam met u gebeden om de onreine geesten weg te sturen. Ik prijs God nu dat ik veel beter ben. Niet alleen Ik hou van het leven, maar ik hou ook van mezelf. Ik waardeer u zo dat ik mijn wekker heb gezet voor de vrijdag live uitzending, ik heb niet één keer gemist. U geeft vele leringen die zeer heilzaam zijn voor onze mensen. I wil een Bijbel vinden en het zelf lezen. Helaas, hebben we niet goed genoeg internet om te luisteren of te downloaden iets te downloaden. Ik zal in onze stad kijken om te proberen er een te vinden.

Asad – Afghanistan