‘Ik ben blij en dankbaar voor 3xM!’

Donateur mevrouw Van Herp stuurde ons een bemoedigende mail, die wij graag met u delen. Dergelijke mails helpen ons om met goede moed door te gaan met dit werk.

Van Herp vertelt: “In 1931 vertrokken mijn pas getrouwde ouders naar het toenmalig Nederlands Indië. In dienst van de Zending van de Gereformeerde Kerk gingen ze werken op één van de “inheemse” scholen op Java. Ze wilden de kinderen daar van de Here Jezus vertellen.

Mijn ouders werden gezegend met 4 dochters, van wie ik de tweede ben. Aan ons bijzonder gelukkige bestaan maakte Japan een ruw einde. Mijn vader heeft die vreselijke tijd niet overleefd. Wij belandden in een Jappenkamp. Mijn moeder heeft haar (missionaire) geloof behouden. Dit is kennelijk op mij overgekomen. Want hier in Nederland, na de repatriëring, was mijn ideaal ook bij de zending te gaan werken. Helaas had ik geen fysieke en mentale energie om dat te verwezenlijken.

Het heeft mij nooit losgelaten. Daarom ben ik zo blij en dankbaar met het bestaan van 3xM. Ik kan niet letterlijk mijn medewerking geven. Maar ik ben nu wel financieel in staat om ’vanaf de kantlijn’ mee te werken. Steeds ben ik dankbaar als ik lees dat God Zijn zegen geeft op uw missionaire werk. Als de vreselijke berichten over de wandaden van IS of Al Qaida via de media tot ons komen, denk ik: God gaat Zijn ongekende gang en zal NOOIT het werk laten vallen dat Zijn Hand begon.

Jezus gaf de discipelen (en dus ook ons) de opdracht het evangelie te brengen tot de uitersten der aarde. Hij zei ook: Ik ben met jullie.

Ik wens u en alle gedreven 3xM-medewerkers Gods onmisbare Zegen en kracht toe. Met zusterlijk groeten van H.J. van Herp.’’