3xM start in Thailand

3xM is in Thailand begonnen met een pilot project. We hebben een lokale partner gevonden die al jaren in dit land werkt en zich richt op het maken van discipelen onder de Thaise bevolking in rurale gebieden.

In een land waar slechts 1,2 % christenen deel uit maken van de Thaise bevolking van ongeveer 66,56 miljoen inwoners in 2019, groeide de kerk jarenlang nauwelijks. Sinds een paar jaar zien we hoe de Heilige Geest beweegt in het werk van onze nieuwe partner. In het najaar van 2020 is er een doopdienst gehouden, waar 1435 dorpelingen zijn gedoopt. Geweldig!

Wij voegen hier ons specialisme in de vorm van moderne media aan toe. Gezamenlijk hopen we de vele Thai te bereiken die nog nooit van Jezus Christus hebben gehoord. Hoewel er wel al 200 jaar wordt geëvangeliseerd, heeft 95% van de dorpen en steden nog geen kerk of gemeente. Door onze samenwerking kunnen wij het bestaande traject versterken door het inzetten van social media en internet en op deze manier nog veel meer mensen bereiken. Wilt u bidden voor een vruchtbare samenwerking?