3xM Ondernemersevent op 17 januari 2023

Op dinsdagavond 17 januari 2023 organiseert 3xM weer een Ondernemersevent. Dit belooft een bijzondere editie te worden, want ondernemers krijgen de kans om niet één, maar twee partners uit de landen waar 3xM werkt, live te kunnen horen.

Het blijft altijd nog even spannend als het gaat om onder andere visa en vluchten vanuit onze projectlanden. Bidt u mee dat alles volgens plan mag verlopen? We kunnen vanwege veiligheid helaas nog niet aangeven om welke partners het precies gaat. Dat het een bijzondere avond gaat worden, weten we echter zeker. Mocht ons plan onverhoopt anders lopen, dan bieden we u een alternatief programma. Maar we gaan ervan uit dat we een primeur kunnen beleven door op één avond u twee partners te presenteren en hen te laten vertellen over hun werk.

Het event vindt plaats in biologische boerderij De Beleving in Zeewolde. Voor een heerlijk diner wordt gezorgd en ook uw (eventuele) partner is van harte welkom om deze avond bij te wonen. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om collega-ondernemers te ontmoeten.

Datum: 17 januari 2022 van 17.30 – 21.00 uur

Locatie: De Beleving – Winkelweg 61 – 3896 LH – Zeewolde

Opgave: j.methorst@3xm.nl of via 033 – 286 4103 vóór 31 december a.s.

Wat het programma ook wordt, we zien uit naar wat God zal doen op deze bijzondere avond. Kent u andere christen-ondernemers? Nodig ze uit en neem ze mee. Wilt u meer weten? Bel of mail Jolanda Methorst via bovenstaand e-mailadres en telefoonnummer.