3xM komt ook bij de mensen thuis!

05 december 2019 |

3xM heeft een nieuw project! Onze medewerkers in Pakistan gaan geregeld met hun laptop op stap. Op hun brommers rijden zij naar afgelegen dorpen in Pakistan. Daar laten zij christelijke films zien in huiskamers en kleine kerkgebouwen. Dat levert openhartige gesprekken op. Veel Pakistani zijn geraakt door de boodschap van Jezus Christus over hoop en vrede.

>> Bidt u mee voor bescherming van onze medewerkers?
>> Helpt u mee zodat ons project meer mensen bereikt? >> DONEER o.v.v. Pakistan Mobile Field Assistants

 

GETUIGENIS

Tranen vloeien
Adnan is jong getrouwd, heeft een lieve vrouw, een schattig zoontje en een zorgzame familie om zich heen. Op een dag komen onze veldmedewerkers met een laptop bij zijn familie thuis om de film De verloren zoon te laten zien. De hele familie gaat er speciaal voor zitten, ook Adnan. Als de film tot een climax komt, breekt Adnan van binnen. Tranen vloeien over zijn wangen en terwijl hij zijn tranen wegveegt, geeft hij zijn getuigenis.

Weer op de goede weg
‘Ik ben niet alleen een ongehoorzame zoon geweest voor mijn ouders, maar ook een hardvochtige echtgenoot voor mijn vrouw en een slechte vader voor mijn kind. Ik verwaarloosde ze en was te druk met vrienden en andere activiteiten.’ Adnan haalt diep adem en vertelt verder: ‘Op het moment dat ik De verloren zoon zag, realiseerde ik me hoe onplezierig ik was voor de mensen die onvoorwaardelijk van me houden. Ik kan de tijd niet terugdraaien, maar vanaf nu zal ik mijn verantwoordelijkheid op me nemen. Ik wil dat mijn geloof in Christus sterker wordt.’