3xM is op zoek naar versterking!

3xM groeit! Daarom zijn we op zoek naar versterking!

We zoeken allereerst een Medewerker Communicatie Internationaal. In deze boeiende functie van 16 uur per week houd jij je bezig met de Engelstalige communicatie richting onze achterban en ondersteun jij de directeur in onze fondsenwerving in het buitenland (met name in de USA). Je beheert de internationale website, sociale media accounts en donateurs database. Je maakt Engelstalige nieuwsbrieven en Annual reports en je denkt als sparring partner mee over fondsenwerving USA.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een Relatiemanager voor ook 16 uur ! We willen graag groeien en geloven dat er in Nederland tal van kerken, ondernemers, grote gevers en fondsen zijn die onze doelstelling willen ondersteunen. Het is aan jou om die relaties warm te houden, nieuwe bronnen aan te boren en hen aan ons te verbinden. Daarbij werk je samen met collega’s van de afdeling Communicatie & Fondsenwerving.

Als laatste zoeken we een bevlogen persoon die de functie van Administratief Medewerker Communicatie & Fondsenwerving kan vervullen. In deze functie ben jij de spin in het web op de afdeling. Je weet wat er speelt en biedt vanuit de systemen die we hebben ondersteuning en rapporteert over de uitkomsten. Je bent eerste contactpersoon voor donateurs en stuurt een aantal vrijwilligers aan.

Ook voor wat betreft de vrijwilligersfuncties hebben we nieuwe aanwas nodig.

We zoeken met spoed een Vrijwilliger ICT. In deze functie ondersteun je 3xM voor gemiddeld 4 tot 8 uur per week met jouw kennis van ICT-systemen. Je hebt hart voor onze doelstellin en bent flexibel en op afroep inzetbaar, zodat de werkzaamheden binnen 3xM door kunnen gaan. Naast kennis van het Nederlands is kennis van het Engels nodig omdat 3xM een internationaal werkterrein heeft. In de praktijk maak je accounts aan, schaf je in overleg met onze externe ICT partner hardware aan, los je alledaagse problemen van gebruikers op bij het gebruik van hun devices en denk je mee over de verdere doorontwikkeling van de ICT binnen 3xM. Je werkt in je functie samen met onze huidige ICT vrijwilliger, die na jouw komst iets meer de nadruk zal leggen op internationale IT-optimalisatie en gebed. Bij 3xM hoor je als vrijwilliger echt bij het team!

Als laatste zijn we ook dringend op zoek naar twee nieuwe bestuursleden, waarvan één in de functie van Penningmeester. De maximale zittingstermijnen van één van de bestuursleden zitten er op en daarom zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid. Ons bestuur bestaat uit 5 personen en vergadert circa 4x per jaar. Het bestuur is verantwoordelijk voor het bepalen van het beleid én het toezicht houden op de uitvoering ervan. De voorbereiding en uitvoering van het beleid vindt plaats op kantoor onder leiding van onze directeur/CEO.

Heb je interesse in één van deze functies, laat het ons dan weten! Mail je cv en motivatiebrief naar Dick Tillema, manager bedrijfsvoering. d.tillema@3xm.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!